Maatregelen mbt het corona virus

We beleven nu met z’n alleen moeilijke tijden. Iedereen heeft veel vragen en op dit moment zijn de antwoorden schaars.

Wat wij wel weten is dat de gezondheid en veiligheid van onze klanten onze hoogste prioriteit heeft. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en ondernemen uiteraard meteen actie als daarom wordt gevraagd.

Voor nu in ieder geval dit:

*Taart voor jou blijft open. Je kunt zoals altijd online je bestelling plaatsen.

*op dit moment nemen we liever geen contant geld aan. Ik stuur je graag een tikkie!

*als je aanbelt om je bestelling op te halen, mag je buiten blijven wachten. Ik breng de bestelling naar je toe.

*uiteraard schudden we geen handen

*als je liever niet de deur uit wil, bezorgen we graag gratis je bestelling, mits deze in een straal van 5 km van ons vandaan is. Voor het bezorgen van bestellingen verder weg, komen er bezorgkosten bij.

*wij wassen onze handen nu nog vaker en grondiger dan ervoor en zorgen dat alle werk oppervlakken zo schoon mogelijk zijn.

*mocht je je bestelling willen annuleren omdat het partijtje niet doorgaat, hebben we daar volle begrip voor. Graag de annulering tijdig doorgeven; minstens twee dagen voor de ophaaldatum! Mocht de bestelling niet op tijd worden geannuleerd, zijn wij genoodzaakt deze geheel in rekening te brengen.

Gelukkig zijn er geen indicaties dat het corona virus via eten doorgegeven kan worden. Juist in deze dagen is het belangrijk om goed en gezellig de tijd door te komen. We dragen daar graag aan bij met lekker eten en taart.

Alvast hartelijk dank voor jullie steun en graag tot ziens bij Taart voor jou