Gepost op

Iedere dag feest!

Toen ik in november 2014 mijn vorige blog schreef, was het niet de bedoeling dat het de laatste zou zijn. Ik had het alleen erg druk met bakken en wilde wachten op een rustig moment om meer te kunnen bloggen. Tja…. Dat moment is er niet meer gekomen. Taart voor jou is van hobby tot een meer dan full time bedrijf uitgegroeid, met 1 vaste medewerker Daya, en een heleboel medewerkers die klaar staan om te komen snijden, versieren, mengen, inpakken, koken, bakken en serveren op het moment dat het nodig is. En het is steeds vaker nodig! Naast de vele taarten die ik iedere week bak, heeft Taart voor jou ook de stap gezet naar catering; hartige en zoete hapjes voor borrels en high tea’s, toetjes buffetten voor recepties, bruiloften en verjaardagen, salades en quiches voor brunches en lunches. Het is gewoon iedere dag feest bij Taart voor jou!

Toch mis ik het bloggen wel en ik wil het graag weer oppakken; rustig moment of niet. Wel wordt de insteek ietsje anders; ik ga naast de verhalen over mijn jeugd in Noorwegen wat meer vertellen over Taart voor jou, wat ik allemaal meemaak, de ups en de downs van een eigen bedrijf, de uitdagingen en de overwinningen. Uiteraard ga ik het met jullie delen als er nieuwe taarten te koop zijn!

Als ik terugkijk naar de ontzettend drukke tijd die ik sinds mijn vorige blog heb gehad, ben ik enorm trots en dankbaar. Trots dat de taarten van Taart voor jou op zo veel van jullie bijzondere dagen op tafel staan en dankbaar voor alle kansen en uitdagingen die jullie mij hebben gegeven. In het bijzonder ben ik dankbaar voor alle steun en vertrouwen die ik van jullie allemaal heb gehad tot nu toe.

De laatste maanden heb ik uiteraard ook wat nieuwe taarten op de website toegevoegd. Ken je ze al? Zo niet is het de moeite waard om een kijkje te nemen in het assortiment. Ik noem twee van mijn favorieten; de frambozen mousse taart; ook glutenvrij, lactosevrij en parve te krijgen, en de oreotaart; een no bake, zalige combinatie van oreo koekjes, creamcheesevulling en chocolademousse. Misschien wel iets voor je volgende feestje?

Ik hoop dat je het leuk vindt om regelmatiger wat te horen van Taart voor jou. Vragen of opmerkingen over wat ik schrijf of over één van de taarten zijn altijd welkom; onder ieder blog of uiteraard in de gastenboek op de website. Veel plezier en graag tot gauw bij Taart voor jou.

frambozenmoussetaart 1W  Oreotaart 2W

Eén gedachte over “Iedere dag feest!

  1. wat ik ook proef het is allemaal even lekker. Ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *